fbpx
PELS OG KVALITET

Det er vores vigtigste opgave at sørge for, at vores dyr trives og har de bedste forhold. Glade og sunde dyr giver smuk pels, og vores skind ligger altid i den bedste ende af den danske kvalitet, som er den bedste i verden.

Vi sorterer og udvælger selv de bedste af vores dyr hvert år til videre avl og har gennem de sidste 20 år avlet på de fineste af vores moderdyr og opnået en god, sund og kvalitetsmæssig smuk mink. En smuk mink er kendetegnet ved en tyk og tæt underuld med korte, rette, fine og mange dækhår. Det giver en lækker pels med en smuk blank overflade.

Det er essentielt for os at stå for en bæredygtig proces fra moderdyr til færdigt skind og videre til det færdigsyede design. Vi håndgarver og forarbejder vores skind skånsomt med omtanke for miljøet, og vi er så stolte af de færdige skind, at vi har sørget for, at alle vores skind kan spores tilbage til Naabjerg – og det er meget unikt for branchen. Når du køber et produkt fra Naabjerg Mink, er du derfor sikker på, at dyret har haft det godt, og at pelsen er af højeste kvalitet.


Bæredygtighed og bioøkonomi

Hos Naabjerg vil vi efterlade et så lille aftryk på miljøet som muligt. Derfor bruger vi hele minken.

Vores historie

Historien om NAABJERG – Danish Fur er en fortælling om kærlighed og hårdt arbejde.

NAABJERG – et produkt bliver til

NAABJERG - Danish Fur forsøder din hverdag med ægte luksus og vores koncept bygger på små og eksklusive kollektioner.

NAABJERG – Danish Fur

Naabjerg er vores minkfarm som ligger i det smukke vestjyske landskab. NAABJERG er en historie om kærlighed og hårdt arbejde.