VORES HISTORIE

Historien om NAABJERG – Danish Fur er en fortælling om kærlighed og hårdt arbejde.

Det begyndte med en glødende interesse for minken. Vi har sammen med vores familie knoklet for at bygge vores minkfarm op helt fra bunden med omtanke for kærlig pleje af dyrene og med hensigten om at skåne miljøet. Farmen er placeret i den unikke og uberørte og rene vestjyske natur. Det er vores vigtigste opgave at sørge for, at vores dyr trives og har de bedste forhold. Glade og sunde dyr giver smuk pels. Vi udvælger og avler videre på de bedste af vores dyr, således at vores pelse altid ligger i den bedste ende af den danske kvalitet – en kvalitet, som er den bedste i verden.

Vi er med på hele rejsen til det færdige pelsdesign. Alle designs syes i hånden af syersker i Grækenland på en familiedrevet systue, hvor de er specialister i det fine gamle pels håndværk. Vi bruger udelukkende vores egne pelse. Målet er nået med de smukke og brugbare NAABJERG designs, der giver dig et strøg af den blødeste luksus. Når du køber et produkt fra NAABJERG – Danish fur, er du garanteret, at skindet kan spores tilbage til vores minkfarm – hvilket er helt unikt for branchen. For os er det vigtigt, at vi fastholder en bæredygtig proces fra moderdyr til færdig pels og videre til det færdigsyede design. Vi håndgarver og forarbejder vore pelse skånsomt med stor omtanke for miljøet.

Vi har selv haft alle mink i hænderne mange gange, fra de er helt små hvalpe, til de er voksne dyr. Den proces betyder alt, og er vores hjerteblod. Produkterne i de mange varierende designs, er de smukke resultater heraf.
Wendy & Flemming